om oss

Företaget BeeTeam

BeeTeam grundades med ett mål om att göra en positiv skillnad för miljön och skapa hållbarhet i vardagen för privatpersoner och företag. Vi har en vision om att bidra till en bättre miljö där ekonomiska och naturliga stöttepelare är mer hållbara. Vår verksamhet har sitt ursprung i Växjö, som 2018 utsågs till Europas grönsaste stad. Detta priset uppmärksammade Växjö internationellt för ett brett miljöarbete, öppenhet och trivsel, och har haft en central position i BeeTeams miljövänliga arbetskoncept.

Läs mer på Växjö kommuns hemsida här

Våra tjänster och produkter är klimatsmarta, flexibla och hållbara alternativ som är utformade efter kundens behov och miljökraven.

Om-Oss
om oss

Sweden 2030

Sverige vill bli ledande i arbetet mot de hållbara utvecklingsmålen (Sustainable Development Goals) för 2030 på en nationell och global nivå. 2030-agendan innebär en gradvis övergång och vidareutveckling av den svenska sociala modellen till att bli en modern och hållbar välfärdsstat. Det kräver ett engagemang från samhällets alla olika aktörer.

We want to be one of the players that helps Sweden achieve the sustainable development goals by offering services and products that have a reduced climate impact compared to the most common alternatives on the market.

Läs mer om Sustainable Development Goals 2030

om oss

Vårt Varumärke

Vi valde namnet BeeTeam med åtanke på naturens flitigaste arbetare, bin! De är produktiva, fokuserade på arbetsuppgiften, och tappar aldrig sikte om sina mål, något vi på BeeTeam eftersträvar i vårt arbete.

Värderingar

 • Hållbart
  Arbeta med produkter och mot resultat som håller länge.
 • Flexibelt
  Ta kundens behov och önskemål i beaktning vid varje uppdrag.
 • Ansvarsfullt
  Ta ansvar för den egna påverkan på samhället.
 • Miljövänligt
  Använd miljövänliga produkter med minimal klimatpåverkan.

Våra partner

.
.
Go Top
en_US